Over ons

Fa. A.S. Dekker & Zn. uit Egmond-Binnen is HET aannemersbedrijf in de regio Egmond en Heiloo dat sinds 1989 aktief is in renovatie, onderhoud of nieuwbouw. Het bedrijf is werkzaam in de particuliere markt en ook voor semi-overheid in de regio.

Verder beschikken we over een eigen machinale werkplaats voor de fabricage van kozijnen, trappen, dakkapellen en loonschaafwerk. Ook voor onderhoud en/of renovatie van uw woning kunt U kontakt met ons opnemen. Houtrot sanering mbt. houten kozijnen en/of houtkontstrukties kunnen wij voor U verzorgen en hebben hierin ook de nodige ervaring in opgedaan in de afgelopen jaren en certificaten behaald.

Tevens is het bedrijf gespecialiseerd in het vervangen of plaatsen van dakvenstersystemen van het merk VELUX. De afgelopen jaren hebben we diverse trainingen bij VELUX in de Meern gevolgd. Om onze kennis van de VELUX producten nog meer te vergroten. In 2013 hebben we ook het montagepartnerschap van VELUX mogen verkrijgen.

U kunt met ons contact opnemen voor het plaatsen van nieuwe complete dakvensters of het vervangen van uw bestaande dakvensters.Maar ook voor complete renovatie of uitbreiding van ondermeer uw zolder of andere woonvertrekken kunt contact met ons opnemen.

Ook voor het aanbrengen van EPDM dakbedekking op platte daken, dakkapellen en dakgoten kunt U ons benaderen. Wij brengen dakbedekking aan volgens het principe van brandvrij dakbedekken. Hiervoor gebruiken wij EPDM van het merk Firestone. Ook hiervoor hebben de benodigde certificaten behaald om dit onder garantie te mogen verwerken. EPDM kan onder bepaalde omstandigheden over de bestaande dakbedekking heen worden aangebracht, hierdoor is het verwijderen van de oude dakbedekking overbodig is geworden.

We zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet, en zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Met vriendelijke groet,

Fa. A.S. Dekker & Zn. Egmond-Binnen

Advertentie

2 reacties op Over ons

  1. fam de Vries zegt:

    Vandaag 2 velux dakramen bij ons geplaatst, zeer vakkundig, deskundig en afwerking top.
    Dit bedrijf raden wij U aan.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s