Aanbrengen van EPDM dakbedekking op balkon VVE Merqurius Diemen

Op 7 mei is er gestart met het aanbrengen van EPDM dakbedekking op het balkon van de VVE Merqurius in Diemen. Nadat de de oude dakbedekking enige weken ervoor was verwijderd en de balkon konstruktie voldoende was doorgedroogd konden de werkzaamheden worden vervolgt. De EPDM met een dikte van 1.52mm is met verspuitbare contactlijm aangebracht volgens de voorschriften van FYRESTONE via onze leverancier MAWIPEX in rilland.

Als randafwerking is gekozen voor een aluminium hoeklijn 50x50x3mm blank. Verder zijn de trespa boeidelen hergemonteerd en gereinigd. Zie bijgaande foto’s. Als laatste zal op de binnenplaatsen een vloercoating worden aangebracht van het merk KERMPEROLL

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Referenties, Voorbeelden. Bookmark de permalink .