Aanbrengen van vloercoating op binnenplaatsen VVE Merqurius Diemen

20140611-230934-83374386.jpgOp 10 juni is de definitieve vloercoating aangebracht op de binnen plaatsen van het balkon van VVE Merqurius te Diemen. De werkzaamheden bestaan uit de volgende onderdelen. Allereerst zijn de bestaande tegels vetvrij gemaakt. Om er vervolgens een twee componenten hechtlaag op aan te brengen. Na het uitharden van deze hechtlaag is de definitieve afwerklaag door ons aangebracht. in deze toplaag is tevens een vlies verwerkt om oppervalkte spanningen te kunnen weerstaande. De vloercoating van het merk Kemperoll is vloeistofdicht en is slijtvast en is een beperkt aantal kleuren leverbaar. Ook dit volgens de geldende voorschriften van de leverancier. Bekijk de foto’s voor het resultaat.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Referenties, Voorbeelden. Bookmark de permalink .